stenläggning-stockholm-header

Marksten

När ni letar efter en plattsättare i Stockholm som kan hjälpa er med marksten kan ni vända er till oss. Vi kan anlitas av såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar som företag som vill förändra miljön utomhus så att den blir bekvämare att gå på och lättare att ta hand om. När vi på utför stenläggning i Stockholm inleder vi alltid med att noggrant gå igenom de önskemål ni har, presenterar lämpliga material och lägger upp en tidsplan i samråd med er.

Vi kan allt om att lägga marksten i Stockholm

När vi gör en stenläggning i Stockholm börjar vi med att undersöka markytan. I vissa fall kan det vara nödvändigt att platta till eller jämna ut området innan någon ytterligare åtgärd vidtas, och när vi har säkerställt att marken är i ett optimalt skick börjar vi med att gräva ut det område där stenarna skall placeras. Vi kommer installera en fiberduk under de trädgårdsplattor eller den marksten vi sedan lägger ovanpå ett lager bergkross och stenmjöl, för att stenarna skall ligga så stabilt som möjligt.

marksten-stockholm-sollentuna

Marksten i Stockholm lagd på ett korrekt sätt

Vi uppnår en hög kvalitet på vårt arbete när vi lägger marksten eller trädgårdsplattor genom att:

  • Planera arbetet grundligt från början till slut
  • Kontrollera marken och förbereda den på ett adekvat sätt
  • Enbart ha anställda som är kunniga inom området

Vi kan lägga marksten till ett bra pris

Vi skickar alltid en kravlös offert till de potentiella kunder som vill lägga marksten i Stockholm och funderar på att anlita oss för arbetet. För att ta emot en offert ber vi er kontakta oss och berätta så ingående som möjligt om storleken på området samt informera om ni har några speciella önskemål, så återkommer vi med ett kostnadsförslag så snabbt vi kan. Det går också bra att anlita oss för andra former av markarbeten, såsom trädgårdsanläggning i Stockholm, samt att begära information om pris för de tjänsterna.

Vill ni ha hjälp att lägga marksten?