Om oss

Ett företag som värnar om utomhusmiljön

Stenläggning Stockholm är grundat med tanken om att kunna hjälpa alla få en vacker och säker utomhusmiljö, oavsett om det handlar om att anlägga hela trädgårdar från grunden eller att skapa en ny lekplats på bostadsrättsföreningens tomt. Hos oss arbetar personal med specialistkunskaper inom sina respektive yrkesområden vilket gör det möjligt för oss att vara ett heltäckande tjänsteföretag för såväl trädvård som markanläggning. Vi tar emot kunder från hela Storstockholm och erbjuder alltid en enastående service!

För oss är lyhördhet och engagemang viktigt

Alla vi som arbetar har adekvata utbildningar samt strävar efter att hela tiden utmana och vidareutbilda oss själva inom vårt verksamhetsområde. I personalstyrkan finner ni såväl trädgårdsmästare som markarbetare och när vi arbetar gör vi det alltid i ett nära samarbete för att kunna leverera de allra bästa resultaten. Vi tror att vår lyhördhet inför våra kunders önskemål är en av de saker som har gjort vår verksamhet till så framgångsrik.

Vi finns tillgängliga under hela året

Vi har valt att anpassa vårt tjänsteutbud efter det klimat vi lever i i Sverige. Det innebär att vi både kan anlitas under vintern för snöröjning och under sommaren för trädgårdsskötsel. Vi anpassar vårt arbete efter de behov ni som fastighetsägare har.

Oavsett om ni skall bygga lekplats, anlägga trädgård eller beskära buskar finns vi till för er skull!